luni, 16 mai 2016

Cruciulite botez baiat

Parintii care au bebelusi de sex masculin, ce urmeaza sa primeasca in curand Taina Botezului, trebuie sa aiba grija ca in ziua evenimentului, copilasii sa primeasca in dar cruciulite botez baiat


Crucea este simbolul mantuirii, iar micile daruri au rolul sa ii fereasca pe copii de spiritele rele incepand cu ziua in care sunt crestinati si continuand pentru intreaga viata.

Daca micutii de sex masculin primesc de la nase cruciulite botez baiat, invitatii care iau parte la slujba de crestinare vor purta in piept marturii cruciulite, decorate cu fundite bleu.
Atentie! Copiii trebuie sa poarte cruciulite botez baiat sfintite la biserica, mai ales daca acestea au fost cumparate de la un magazin cu obiecte pentru botez unde micile obiecte de cult nu au fost sfintite.
In functie de pret si model, se gasesc o multime de cruciulite botez baiat. Multe dintre cruciulite sunt lucrate din argint, iar ca design pot fi simple, cu pietricele colorate in mijloc, cu margini rotunjite, cruciulite inedite, cu model Iisus sau care vin in ton cu tema evenimentului.

Ce cruciulite de botez poti alege 

 

Prima varianta sunt cruciulitele elegante decorate cu cristale Swarovski, ce pot fi ulterior folosite si ca pandantiv.
Poti alege si seturi a cate 50 cruciulite botez baiat cadou cutie cruciulite realizate din metal nichelat, livrate in cutiute cadou care se pot schimba dupa dorintele fiecarui client in parte.
Cumparate la set, cruciulitele de botez au un pret promotional si sunt ideale pentru botezurile cu 50, respectiv o suta de invitati.
Alese in functie de tema de botez, cruciulitele pot avea un design neutru potrivit oricarui eveniment, cum este modelul Cruciulite botez cruce ortodoxa sau pot fi in ton cu tema evenimentului. De exemplu, pentru un botez cu tema marina iti recomand Cruciulite botez cu tema marina cod BC21D, accesorizate cu snur marinaresc si melcisori, ia pentru un botez la care se pune accent pe buna dispozitie a invitatilor, recomandam Cruciulite botez cu suzete si funditecarouri, codBC2FA
 
Cruciulite de botez cu suzete si fundite cu buline

Cruciulite cu fundite de organza

Cruciulite pentru un botez cu tema marina


Mai multe modele de cruciulite botez baiat gasesti in oferta noastra, pe fabricadeaccesorii.ro, alaturi de alte produse destinate acestui eveniment, alaturi de lumanari botez, invitatii botez, decoratiuni botez sau oferte speciale botez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu