vineri, 8 aprilie 2016

Cruciulite botez ieftine

Cruciulite botez ieftine


Fabricadeaccesorii.ro ofera pentru parintii de prichindei si pentru nasii care se ocupa de achizitionarea lucrurilor necesare pentru botez, o serie de accesorii utile, printre care si cruciulite botez ieftine.
Alaturi de trusoul de botez, parintii spirituali ai unui bebelus au datoria sa cumpere marturii botez sau cruciulite botez pe care sa le puna in pieptul invitatilor veniti sa participe la importantul eveniment din viata celui mic: crestinarea.
Daca si tu te pregatesti de botez si vrei sa daruiesti oaspetilor prezenti in biserica veniti sa asiste impreuna cu tine la ceremonie mici cadouri crestine, noi iti recomandam mai multe tipuri de cruciulite botez ieftine din care poti alege modelul favorit.
Dupa ce te-ai ocupat de hainute, invitatii botez si lumanari botez, a venit momentul sa treci la etapa urmatoarea si anume la alegerea cruciulitelor de botez.
Selecteaza din varietatea de accesorii botez si accesorii petrecere pe care ti le punem la dispozitie la un pret avantajos, acele cruciulite botez ieftine realizate din metal si decorate cu fundite roz sau bleu in functie de sexul copilului.

Cruciulite botez ieftine cruce ortodoxa 1,49 lei - FabricaDeAccesorii.ro
Astfel, avem pe stoc atat cruciulite botez baiat, cat si cruciulite botez fata la preturi irezistibile. Daca evenimentul nu este unul fastuos, poti opta pentru cruciulite botez simple cu fundita (incepand de la 1,49 lei), iar daca petrecerea care urmeaza dupa crestinarea bebelusului se anunta de poveste, ideal ar fi ca accesoriile sa fie in ton cu tema evenimentului sau cel putin cu decorul din sala de petrecere. Pentru aceasta situatie, cruciulitele de botez oferite invitatilor ar trebui sa fie mai deosebite, dar nu obligatoriu si scumpe.
Ca si tipuri de cruciulite botez ieftine, exista cateva modele care costa pana in 2,00 lei, cum ar fi: cruciulite botez model Iisus (1,49 lei), cruciulite botez bc08n, cruciulite botez cu strasuri bc12D (1,99 lei) sau cruciulite botez cu strasuri si fundite BC13D (1,49 lei).
Decorate cu pietricele, strasuri si cu fundite, aceste cruciulite botez ieftine sunt potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite, deoarece funditele se schimba in functie de culoarea dorita. Cele mai folosite culori pentru fundite sunt alb, bleu, roz si ivoire.
Alte modele de cruciulite le gasesti in categoria Cruciulite botez. Pentru mai multe detalii despre cruciulite botez ieftine sau alte produse disponibile pe site-ul nostru, poti folosi pagina de Contact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu